Disclaimer

Algemeen

 

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van Handelsonderneming JR en de geleverde diensten van Handelsonderneming JR.
Handelsonderneming JR behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

 

Beperking aansprakelijkheid

 

Handelsonderneming JR doet haar uiterste best om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Je kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Handelsonderneming JR. U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Handelsonderneming JR een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.
Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

 

Auteursrecht

 

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Handelsonderneming JR. Zonder schriftelijke toestemming van Handelsonderneming JR is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht. Handelsonderneming JR aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en door derden gehanteerd privacybeleid.