Garantie

Bij de aanschaf van elektrische producten mag je als consument verwachten dat je een deugdelijk product ontvangt, dat doet wat er van verwacht mag worden. Bij Handelsonderneming JR staat de kwaliteit van onze producten zeer hoog in het vaandel. Bij normaal gebruik en goed onderhoud van deze producten zullen deze dan ook probleemloos de gehele economische levensduur meegaan.

Ook bij een deugdelijk apparaat kunnen echter storingen voorkomen, welke niet veroorzaakt zijn door onvoldoende onderhoud of verkeerd gebruik. Denk hierbij bijvoorbeeld aan normale slijtage van componenten. Bij aanschaf van de producten van Handelsonderneming JR krijgt u daarom goede garanties zodat u zeker weet een goed werkend product te verkrijgen.

Op onze airco’s ontvang je 2 jaar fabrieksgarantie vanaf de aankoopdatum. Deze fabrieksgarantie heeft betrekking op defecte componenten, met uitzondering van de accessoires. Indien wordt vastgesteld dat het apparaat anders is gebruikt dan waar deze redelijkerwijs voor bedoeld is, vervalt de garantie. Het airco-systeem is bedoeld voor comfortgebruik, en derhalve niet geschikt voor industriële toepassing (bijv. gebruik in serverruimtes). Tevens mogen er geen aanpassingen en/of veranderingen aan het apparaat zijn toegepast door jezelf of door derden.

Storingen welke het gevolg zijn van ondeugdelijk of onvoldoende uitvoeren van onderhoud, vallen buiten de verstrekte garantie. Wanneer uw probleem voortkomt uit ondeugdelijke installatie (bijv. knikken of breuken in de koelleiding, foutief aangelegde elektrische voeding of condensafvoer) valt de storing niet binnen de garantie.